Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zombie apokalipszis- Agyatlanok évszázada

Társadalomkritika trágár módra. Aki nem bírja a trágár szavakat az ne olvassa ezt a blogot. Továbbá nem ajánlom a gyengébb idegzetűeknek. Ebben a blogban arról írok ahogy a média és a hülye emberek megeszik más emberek agyát mint valami zombie. Ahogy terjed az idiótaság. Ahogy terjed a YOLO,SWAG,AnusMouthus és hasonló járványok. A szoláriumfüggőség,a plázapicsaság. Ahogy kihal a férfiasság és elnőiesednek a férfiak. A kisgyerekek az ááájfónnal a kezükben. A szúrós tekintetű,mogorva vénasszonyok akik azt hiszik ők a legbölcsebbek a világon,közben elfelejtik hogy a hülyék is megöregesznek. Az idiótákról a tömegközlekedésben. Az internet hülyéiről. A kétszínűségről,a parazitákról,az irigységről,az energiavámpírokról. Ebben a blogban mindent megtalálsz ezekről a témákról.

Friss topikok

Címkék

abortusz (1) agyatlanok (3) agyatlanság (1) agyfasz (3) ájfón (1) alapiskola (1) alkohol (1) alkoholista (1) antiszociális macska (4) anya (1) azt csinálok amit akarok (1) a szex eladható (1) bagzás (1) Balázs Show (1) banya (2) barátság (1) barbie (1) basztatás (1) Big Brother (1) birkák (3) bordel (1) budi (1) buli (1) bullying (1) bunkó (1) busz (1) buszmegáló (1) buszsofőr (1) buzi (1) cool (1) cyberbullying (1) dal (1) dicsekedés (1) diszkrimináció (2) dj (1) duckface (1) durva (1) egyetem (1) elcseszett gyereknevelés (1) elektronikus zene (1) emancipáció (1) emberek (2) embergyűlölő (1) emberundor (2) emo (1) éretségi (1) facebook (2) falu (1) felháborító (1) férfiak (1) fiatalok (2) főiskola (1) gazdag (1) gimi (1) gimnázium (2) gyerek (2) gyerekek (2) gyerekpornó (1) gyerekszépségverseny (1) gyermekvédelem (2) hajléktalanok (2) hányinger (1) herby (1) hülyék (1) hülye emberek (2) idegbeteg (1) idegbeteg anyuka (1) idegesítő (1) idióta (3) idióták (3) individualizmus (1) internet (1) iphone (1) IQ hiány (1) irigység (1) iskola (4) iskolaundor (1) kapcsolatok (1) karikatúra (1) kétszínűség (1) kiközösítés (2) kislányok (1) klotyó (1) klozet (1) köcsög (2) köcsögök (2) kolesz (1) környezetszennyezés (1) korrupció (3) koszos (1) közösségi oldalak (1) kritika (4) kulázás (1) kula bá (1) kupi (1) kurva (4) kurvák (3) kurváskodás (1) lányok (1) lefizetés (1) like (1) lógás (1) macska (1) Maricsuj (1) materializmus (1) Maunika Show (1) médiaszenny (1) média szenny (1) menő (1) Mexikoi sorozat (1) műköröm (1) műmell (1) napiszar (2) napi retek (1) némber (1) népbutitás (1) netszar (1) nők (2) nyomor (1) önállóság (2) önálótlanság (1) öngyilkosság (1) öregek (1) paraszt (1) parasztlandia (1) parasztok (1) párzás (1) pasizás (1) páwa (1) pedofilia (1) pénz (1) pénzéhesség (1) pia (1) plasztika (1) plázakurva (2) plázapicsa (2) pofátlanság (1) polgármester (1) populációs teória (1) pózer (2) pózolás (2) protekció (1) provident (1) pszicho (1) putri (1) putrinella (1) rajz (1) rajzfilmek (1) reklámok (1) rendetlenség (1) retkes (1) ribanc (3) ribancok (1) rinyálás (2) romák (1) saját stílus (1) suli (2) swag (1) szabadság (1) szaporodás (2) szappanopera (1) szar (1) szarás (1) szemét (1) szemétkedés (1) szemtelenség (1) szépségverseny (1) szerelem (1) szex (2) szilikon (1) szolárium (1) szülő (1) szülők (1) társadalom kritika (3) tehetségkutató (1) terhesség (1) tini (1) tinik (1) toddlers and tiaras (1) tömegközlekedés (3) trendi (1) túlélés (1) túlszaporodás (1) TV (1) tv szenny (2) undor (1) utálat (1) utazás (1) valóság show (1) Való Világ (2) viselkedés (1) wc (1) yolo (1) youtube (1) zaklatás (1) zene (1) zene kritika (1) zombie (1) zombie apokalipszis (1) zombie apokalpiszis (1) Címkefelhő

A zombiek már a TV-ből is támadnak

AntiszociálisMacska 2013.09.05. 23:41

Gyerekkoromban sokat néztem TV-t. Emlékszem rá hogy 3-4 évesen mindig felébredtem amin feljött a nap. Ezért aztán hajnali 4-kor leültem a lépcső tetejére és lecsúsztam a seggemen majd odamentem a TVhez és megnyomtam rajta a bekapcsoló gombot. Nem ment még semmi és folyton oda vissza mászkáltam a TV-hez mert nem volt hozzá távirányitó. M1-en ment a Gazda TV,vmi mezőgazdasági műsor és azt néztem,közben ültem a bilimen. Késöbb kezdődtek a rajzfilmek. A Kockásfülű Nyúl,Scooby-Doo,Szellemirtók,Casper...ezeket szerettem mert mindig volt benne valami történet. A Pindúr Pandúrokat és a Pokemont utáltam már csak a szar nyávogós szinkron miatt is. Ahogy nőttem egyre szarabbak lettek a mesék. Néha megnéztem 1-2 komédiát pl. Ace Ventura-t vagy a Discopatkányokat és mindenféle vicces műsorokat mint az IHM vagy kabarét. Esténként meg szoktam nézni a hiradot és minden idegen szavat amit nem értettem kérdeztem anyámtól aki el is magyarázta igy aztán jól informált gyerek voltam.

Aztán a 2000es évek elején jöttek a valóság show-k,amiknek a valósághoz annyi közük van mint a pingvinnek az oroszlánhoz. Emlékszem rá,harmadikos alapiskolás lehettem és az volt a téma a suliban hogy mi volt a Big Brotherben,hogy hogy dugtak Éva és Renátó. Igazán 8-9 éves gyerekeknek való téma mit mondjak,de hát képben voltam én tudtam miről van szó,én is láttam ezt a szart a tv-ben. Az volt a külömbség közöttem és az osztálytársaim között hogy én már akkor is idiótáknak tartottam a BB szereplőit,az osztálytársnőim meg olyanok akartak lenni mint ők. Azt hitték cool kurvának lenni. És ezek lettek a példaképek,a valóság show és mexikói sorozat szereplők. De miért is? Mert biztos a szülők is ilyenek. Primitiv emberek akiknek annyiból áll az élet hogy isznak,basznak,szarnak,és tengnek lengnek mint gólyafos a levegőben. Mosti is itt vannak ezek a Budapest Éjjel-Nappal meg ValóValag műsorok...egy rakás hülye kurva veszekszik,verekszik egy köcsög miatt...

2007 óta van internetem. Az elején még nem tudtam mit keressek a neten,beregisztráltam MyVip-re,ahol nem tudtam igazán mit csinálni,majd pár hónappal késöbb elkezdtem régi techno számokat keresgélni a YouTube-on. Nagyon jól elfoglaltam magam ezzel,sokat olvastam a kedvenc zenei stilusaimról,irogattam tök idegen emberekkel..megtanultam angolul a neten. Megtanultam zenélni. Találtam hobbyt magamnak,találtam barátokat.  Annyit neteztem hogy a TV-ről teljesen leszoktam. Inkább olvasok a neten valami értelmeset ami érdekel minthogy valami agyfasz sorozatot nézzek.

Múltkor leültem a TV elé. Éppen sztárhirek mentek. Kim Kardashian is Kanye Westnek gyereke született. KI NEM SZARJA LE? kérdeztem én. Ki is az a Kim Kardashian? Egy lófejű picsa aki szerintem egyáltalán nem szép,max. jó az alakja de annyi pénzből 1 bálnából is fitnnes királnyőt lehet csinálni. És mit is csinált? Miért lett hires? Mert szétrakta a lábait. Ez aztán nagy művészet. Ezt egy állat is megtudja csinálni. És ezért sztár?   Szerintem egy senki akit sztárol a sok idióta. Épp olyan agyatlan mint a Snooki meg ilyenek. És akkor a sok tizenéves kispicsa úgy akar kinézni mint Kim Kardashian,szétszolizzák magukat hogy barnák legyenek meg feketére festik a hajukat aztán pucsitanak és sztárnak érzik magukat ha kapnak 300 like-ot faszbukon.

A sztárhirek után kezdődött valami szar délamerikai sorozat. Az összes ilyen sorozat ugyanarról szól. Van egy szegény lány és beleszeret a gazdag pasi és közbe a csaj megvakul vagy lebénul vagy fasztudja. És van egy gonosz nő aki a lány ellen van, de a végén győz a jó és a szép és a Huááán Migel a Maricsujjal boldogan élnek még fel nem dobják a pacskert. Na ez is csak mese. A materialista,pénzéhes de csóró csajok beetetése. Nézik a libák ezeket az agysejtroncsoló sorozatokat aztán várnak a gazdag faszira aki majd eltartja őket és akkor nem kell semmit se csinálni és majd csicskáznak egy fasznak egy életen átt és jaaaj de boldogan vigyorognak a faszbukon,közben meg irigykednek másokra mert az egész mosolyuk csak egy álmosoly hogy irigykedjen a szomszéd meg barátnő.

A rajzfilmek is egyre szarabbak. Az egész minimax egy idétlenség. A kisgyerekeknek való mesék idiótán vannak megrajzolva pl. Bogyó és Babóca vagy Peppa Pig. Aztán vannak ezek az uborka orru gyurmafigurás mesék mint a Postás Pat. Ezektől is agyfaszt kapok ha látom. Meg a lányos mesék ahol minden olyan rózsaszin és olyan édi,és van a gonosz aki a végén úgyse nyer. Ezekben van a legsipákolósabb szinkron. Aztán miért sipákolnak a gyerekek is? Hát ezért. Ja és nehogy elfelejtsem hozzátenni,ott van minden mese között a reklám hogy a gyerek nyafogjon a szülőknek hogy anyuuuu nekem kell olyan szárnyas tündér Barbie és 1 rózsaszin pony. Már gyerekkoromban is utáltam a My Little Pony-t és nem szerettem hercegnőset,tündéreset,menyaszonyosat játszani. Mindig inkább reális dolgokat játszottam. Ezekben a mostani mesékben még a szinek is bántják a szemeimet mert olyan erősek a kontrasztok.

Térjünk csak vissza a reklámokra. A legidegesitöbb reklám a Provident és más hitelek rekláma. Úgy tesznek mintha a hitelt nem kellene visszafizetni. Aztán sok embernek rámegy a gatyája is az ilyen szarra. A bank elveszi a házadat ha nem tudsz fizetni és mehetsz az utcára. A reklámokat még sorolhatnám az Omlósz Cirkétől az Apu buksi kiszökött-ig de ezt most leszarom.

És nehogy elfelejtsem...itt vannak ezek a tehetségkutatók. Az elején még lehet röhögni a sok idiótán aki azt hiszi tud énekelni,de tovább unalmas. Unalmas számokat énekelnek és majdnem az össze tehetségkutatóban ugyanazt. Mindig csak Rihanna vagy Beyonce vagy más RnB szar. Egyre kevesebb pl. a rock. Aztán vannak ezek a Lana Del Rey meg Adele számok amiket ha meghallok depressziós leszek tőlük. Na én ilyen Megaszart meg X-Traktort nem nézek. xD

Na meg a Családi Titkok vagy mi a neve...anyuka nem tudja hogy a 3 lánya közül melyik terhes és kitől aztán játsza a húúú de példás anyukát. Annyira példás anyuka lenne akkor a 14 éves lánya nem kurváskodna. De valószinűleg anyuci is inkább valakinek a bohócát polirozta az helyett hogy a gyerekeit nevelte volna. És olyan finoman bánnak a szülők a gyerekeikkel ezekben a műsorokban. Azt mondja a gyerek az anyjának hogy "utállak", ő meg csak "Kislányom mi a baj?" Két pofon kell neki aztán észhez tér a neveletlen ringyó,nem kislányom mi a baj...

Majdnem elfelejtettem ezeket a talk-show-kat mint a Maunika vagy a Balázs show. Annyi retardált hiányos fogsorú embert sem láttam még sehol mint ott. Érdekelne mennyi pénzt kaptak érte hogy bementek a TV-be ordibálni. Vagy bementek ingyen hogy benne legyenek a TVbe?

Best of Maunika,Balazs:

"Avval a cafkával...avval a máhgnespicshájúval"

"Öreeeg fasz kellett a picsádba...ööööreg fasz?"

"Mi-mit mondtá Jóskagyerek mostpofázáá hogy apád még én megvertünk bé-bébózütőkkee"

Komolyan mondom agykárositó műsorok ezek...ezért nem nézem őket. Elég ha néha elmegyek a TV előtt amikor valaki nézi.

Címkék: reklámok szappanopera tehetségkutató agyfasz valóság show rajzfilmek provident média szenny TV Való Világ Big Brother tv szenny Maunika Show Balázs Show Maricsuj Mexikoi sorozat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zombieapokalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr435497369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása