Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zombie apokalipszis- Agyatlanok évszázada

Társadalomkritika trágár módra. Aki nem bírja a trágár szavakat az ne olvassa ezt a blogot. Továbbá nem ajánlom a gyengébb idegzetűeknek. Ebben a blogban arról írok ahogy a média és a hülye emberek megeszik más emberek agyát mint valami zombie. Ahogy terjed az idiótaság. Ahogy terjed a YOLO,SWAG,AnusMouthus és hasonló járványok. A szoláriumfüggőség,a plázapicsaság. Ahogy kihal a férfiasság és elnőiesednek a férfiak. A kisgyerekek az ááájfónnal a kezükben. A szúrós tekintetű,mogorva vénasszonyok akik azt hiszik ők a legbölcsebbek a világon,közben elfelejtik hogy a hülyék is megöregesznek. Az idiótákról a tömegközlekedésben. Az internet hülyéiről. A kétszínűségről,a parazitákról,az irigységről,az energiavámpírokról. Ebben a blogban mindent megtalálsz ezekről a témákról.

Friss topikok

Címkék

abortusz (1) agyatlanok (3) agyatlanság (1) agyfasz (3) ájfón (1) alapiskola (1) alkohol (1) alkoholista (1) antiszociális macska (4) anya (1) azt csinálok amit akarok (1) a szex eladható (1) bagzás (1) Balázs Show (1) banya (2) barátság (1) barbie (1) basztatás (1) Big Brother (1) birkák (3) bordel (1) budi (1) buli (1) bullying (1) bunkó (1) busz (1) buszmegáló (1) buszsofőr (1) buzi (1) cool (1) cyberbullying (1) dal (1) dicsekedés (1) diszkrimináció (2) dj (1) duckface (1) durva (1) egyetem (1) elcseszett gyereknevelés (1) elektronikus zene (1) emancipáció (1) emberek (2) embergyűlölő (1) emberundor (2) emo (1) éretségi (1) facebook (2) falu (1) felháborító (1) férfiak (1) fiatalok (2) főiskola (1) gazdag (1) gimi (1) gimnázium (2) gyerek (2) gyerekek (2) gyerekpornó (1) gyerekszépségverseny (1) gyermekvédelem (2) hajléktalanok (2) hányinger (1) herby (1) hülyék (1) hülye emberek (2) idegbeteg (1) idegbeteg anyuka (1) idegesítő (1) idióta (3) idióták (3) individualizmus (1) internet (1) iphone (1) IQ hiány (1) irigység (1) iskola (4) iskolaundor (1) kapcsolatok (1) karikatúra (1) kétszínűség (1) kiközösítés (2) kislányok (1) klotyó (1) klozet (1) köcsög (2) köcsögök (2) kolesz (1) környezetszennyezés (1) korrupció (3) koszos (1) közösségi oldalak (1) kritika (4) kulázás (1) kula bá (1) kupi (1) kurva (4) kurvák (3) kurváskodás (1) lányok (1) lefizetés (1) like (1) lógás (1) macska (1) Maricsuj (1) materializmus (1) Maunika Show (1) médiaszenny (1) média szenny (1) menő (1) Mexikoi sorozat (1) műköröm (1) műmell (1) napiszar (2) napi retek (1) némber (1) népbutitás (1) netszar (1) nők (2) nyomor (1) önállóság (2) önálótlanság (1) öngyilkosság (1) öregek (1) paraszt (1) parasztlandia (1) parasztok (1) párzás (1) pasizás (1) páwa (1) pedofilia (1) pénz (1) pénzéhesség (1) pia (1) plasztika (1) plázakurva (2) plázapicsa (2) pofátlanság (1) polgármester (1) populációs teória (1) pózer (2) pózolás (2) protekció (1) provident (1) pszicho (1) putri (1) putrinella (1) rajz (1) rajzfilmek (1) reklámok (1) rendetlenség (1) retkes (1) ribanc (3) ribancok (1) rinyálás (2) romák (1) saját stílus (1) suli (2) swag (1) szabadság (1) szaporodás (2) szappanopera (1) szar (1) szarás (1) szemét (1) szemétkedés (1) szemtelenség (1) szépségverseny (1) szerelem (1) szex (2) szilikon (1) szolárium (1) szülő (1) szülők (1) társadalom kritika (3) tehetségkutató (1) terhesség (1) tini (1) tinik (1) toddlers and tiaras (1) tömegközlekedés (3) trendi (1) túlélés (1) túlszaporodás (1) TV (1) tv szenny (2) undor (1) utálat (1) utazás (1) valóság show (1) Való Világ (2) viselkedés (1) wc (1) yolo (1) youtube (1) zaklatás (1) zene (1) zene kritika (1) zombie (1) zombie apokalipszis (1) zombie apokalpiszis (1) Címkefelhő

Gyerekszépségverseny- nem lehet elég korán kezdeni a népbutítást

AntiszociálisMacska 2013.09.09. 22:12

Az előbb olvastam egy cikket a Toddlers and Tiaras nevű gyerekszépségversenyről és megmondom őszintén felkúródtam. Nem elég hogy a tiniknek hülye példaképeik vannak mint pl. Májli Szájrusz, már a szarospelenkás kis gyerekeket is meg kell hülyíteni.

Toddlers-Tiaras-Moms-Get-Makeover-on-The-Anderson-Cooper-Show-2.jpgA képen láthatók a szereplők- a gyerekek és a szüleik. 

Minden gyerek szereti utánozni a szüleit és sok kislány szeret játszani az anyja vagy a nővére smink cuccaival, kiegészitőivel,szereti próbálgatni a felnőttek ruháit. Ezzel nem is lenne gond,addig még ezt othon csinálja a tükör előtt. Úgy még vicces is. De amikor az anya benevezi a gyerekét egy ilyen versenybe,ahol az ovis korú gyerekét  beöltözeti ilyen giccses,sőtt pár esetben KURVÁS ruhába az már UNDORÍTÓ. Azért tartom ezt undoritónak mert ezek még csak gyerekek. És egy gyerek legyen gyerek,ne legyen kiszedve a szemöldöke és ne legyen kisminkelve mint valami vén kurva. A legundorítobb az egészben pedig a szülő ostobasága,hogy észre sem veszi hogy a gyerekét milyen veszélynek teszi ki ez által. Egyáltalán nem gondol arra hogy vannak aberált emberek- pedofilok akik a gyerekekre gerjednek és ezzel a kurvás öltözettel csak felhívják a pedofilok figyelmét a gyerekekre. A másik dolog ami miatt undorítónak találom a gyerekszépségversenyeket pedig az, hogy már ilyen kicsi korban belenevelik a gyerekbe ezt a pózolást,ezt a majomkodást,a rivalizálást, a versenygést. A végén pedig úgysem a legszebb nyer hanem a legprotekciósabb. By the way...szépség...ez is nagyon relatív dolog,hiszen mindenkinek más tetszik. Valakinek a szőke,valakinek a barna. És minden normális szülőnek a saját gyereke a legszebb. Minden NORMÁLIS szülőnek. De ezek itt nem normálisak. Véleményem szerint ők maguk soha nem voltak elég szépek vagy nem tartották magukat elég szépnek ezért most a gyerekekben élik ki magukat. Csak az a gond hogy túlzásba viszik. Nem kicsit,NAGYON.

Nem azzal van a baj hogy ráadnak valami csiricsáré ruhát a gyerekre, jelmezes bálba még el is menne hogyha mondjuk barbie-nak vagy hercegnőnek akar öltözni. Azzal sincs bajom ha egy gyerek szeret jól kinézni, szeret divatos ruhákat hordani. De lehet trendi kis farmert venni valami cuki kis pólóval vagy akár valami vicces feliratú pólókat is lehet kapni gyerek méretekben. Lehet szép,csajos frizurákat csinálni a kislányoknak. De minek befesteni a hajukat? Minek már ilyen kiskorban roncsolni a hajat? Késöbb úgyis szar lesz,miért kell már most tönkretenni? És miért kell egy gyereknek kiszedni vékonyra a szemöldökét? Nem szólok semmit ha tényleg összenőtt szemöldöke van neki és csúfolják miatta. De amúgy minek vele kínozni a gyereket? És minek kifesteni? Az ovisok közt még a legtöbb gyereknek szabályos arca van (megcsúnyulni iskolás korban szoknak) és a bőrük is általában hibátlan,minek azt festeni? Nekem 10 éves koromig hibátlan arcbőröm volt,igaz kicsit fehér de nem volt rajta egy pattanás sem. Egy gyerek legyen természetes szépség nem pedig valami plasztik-giccs. És ami a lényeg,maradjon gyerek,játszon,rajzoljon,labdázzon...késöbb erre úgyse lesz ideje.

Btw...pedofiloknak a levágnám a faszát és megetetném velük.

KONEC

Címkék: pedofilia barbie korrupció nők gyermekvédelem szépségverseny gyerekpornó lányok lefizetés protekció agyatlanság kislányok toddlers and tiaras gyerekszépségverseny népbutitás

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zombieapokalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr795504975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mucsailajos (törölt) 2013.10.16. 11:47:51

Sokféle pedofil van, nem mindegyiknek tetszenek a kimaszkírozott cukorbabák.

Szerintem a legtöbbünknek épp a természetes szépségek tetszenek.

AntiszociálisMacska 2013.10.18. 23:14:43

@girllover: Itt most nem a pedofilok izléséről van szó, hanem arról hogy pár idióta szülő már kisgyerek korban egy beképzelt, egoista, öntelt kiskurvát nevel a gyerekéből. Azt meséli be neki hogy ez így a helyes, így szép és akin nincs 5 kiló make-up az nem is szép. Egy torz elképzelést mutat a gyerekének a világról.

mucsailajos (törölt) 2013.10.21. 13:10:07

Rendben, ebben teljesen igazad van. De említetted a pedofilokat, és én hozzátettem valamit, ami árnyalja a képet.

renitens · http://renitensblogja.blog.hu 2014.01.19. 19:22:38

Hú, ha egy pedofil a kifestetlen gyerekekre gerjed, az már nem is gond. Azt még a törvény is engedi.
süti beállítások módosítása