Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zombie apokalipszis- Agyatlanok évszázada

Társadalomkritika trágár módra. Aki nem bírja a trágár szavakat az ne olvassa ezt a blogot. Továbbá nem ajánlom a gyengébb idegzetűeknek. Ebben a blogban arról írok ahogy a média és a hülye emberek megeszik más emberek agyát mint valami zombie. Ahogy terjed az idiótaság. Ahogy terjed a YOLO,SWAG,AnusMouthus és hasonló járványok. A szoláriumfüggőség,a plázapicsaság. Ahogy kihal a férfiasság és elnőiesednek a férfiak. A kisgyerekek az ááájfónnal a kezükben. A szúrós tekintetű,mogorva vénasszonyok akik azt hiszik ők a legbölcsebbek a világon,közben elfelejtik hogy a hülyék is megöregesznek. Az idiótákról a tömegközlekedésben. Az internet hülyéiről. A kétszínűségről,a parazitákról,az irigységről,az energiavámpírokról. Ebben a blogban mindent megtalálsz ezekről a témákról.

Friss topikok

Címkék

abortusz (1) agyatlanok (3) agyatlanság (1) agyfasz (3) ájfón (1) alapiskola (1) alkohol (1) alkoholista (1) antiszociális macska (4) anya (1) azt csinálok amit akarok (1) a szex eladható (1) bagzás (1) Balázs Show (1) banya (2) barátság (1) barbie (1) basztatás (1) Big Brother (1) birkák (3) bordel (1) budi (1) buli (1) bullying (1) bunkó (1) busz (1) buszmegáló (1) buszsofőr (1) buzi (1) cool (1) cyberbullying (1) dal (1) dicsekedés (1) diszkrimináció (2) dj (1) duckface (1) durva (1) egyetem (1) elcseszett gyereknevelés (1) elektronikus zene (1) emancipáció (1) emberek (2) embergyűlölő (1) emberundor (2) emo (1) éretségi (1) facebook (2) falu (1) felháborító (1) férfiak (1) fiatalok (2) főiskola (1) gazdag (1) gimi (1) gimnázium (2) gyerek (2) gyerekek (2) gyerekpornó (1) gyerekszépségverseny (1) gyermekvédelem (2) hajléktalanok (2) hányinger (1) herby (1) hülyék (1) hülye emberek (2) idegbeteg (1) idegbeteg anyuka (1) idegesítő (1) idióta (3) idióták (3) individualizmus (1) internet (1) iphone (1) IQ hiány (1) irigység (1) iskola (4) iskolaundor (1) kapcsolatok (1) karikatúra (1) kétszínűség (1) kiközösítés (2) kislányok (1) klotyó (1) klozet (1) köcsög (2) köcsögök (2) kolesz (1) környezetszennyezés (1) korrupció (3) koszos (1) közösségi oldalak (1) kritika (4) kulázás (1) kula bá (1) kupi (1) kurva (4) kurvák (3) kurváskodás (1) lányok (1) lefizetés (1) like (1) lógás (1) macska (1) Maricsuj (1) materializmus (1) Maunika Show (1) médiaszenny (1) média szenny (1) menő (1) Mexikoi sorozat (1) műköröm (1) műmell (1) napiszar (2) napi retek (1) némber (1) népbutitás (1) netszar (1) nők (2) nyomor (1) önállóság (2) önálótlanság (1) öngyilkosság (1) öregek (1) paraszt (1) parasztlandia (1) parasztok (1) párzás (1) pasizás (1) páwa (1) pedofilia (1) pénz (1) pénzéhesség (1) pia (1) plasztika (1) plázakurva (2) plázapicsa (2) pofátlanság (1) polgármester (1) populációs teória (1) pózer (2) pózolás (2) protekció (1) provident (1) pszicho (1) putri (1) putrinella (1) rajz (1) rajzfilmek (1) reklámok (1) rendetlenség (1) retkes (1) ribanc (3) ribancok (1) rinyálás (2) romák (1) saját stílus (1) suli (2) swag (1) szabadság (1) szaporodás (2) szappanopera (1) szar (1) szarás (1) szemét (1) szemétkedés (1) szemtelenség (1) szépségverseny (1) szerelem (1) szex (2) szilikon (1) szolárium (1) szülő (1) szülők (1) társadalom kritika (3) tehetségkutató (1) terhesség (1) tini (1) tinik (1) toddlers and tiaras (1) tömegközlekedés (3) trendi (1) túlélés (1) túlszaporodás (1) TV (1) tv szenny (2) undor (1) utálat (1) utazás (1) valóság show (1) Való Világ (2) viselkedés (1) wc (1) yolo (1) youtube (1) zaklatás (1) zene (1) zene kritika (1) zombie (1) zombie apokalipszis (1) zombie apokalpiszis (1) Címkefelhő

A szülők hibája

AntiszociálisMacska 2014.01.29. 19:51

Múltkor ültem a szobámban a gép előtt és felhallatszott hozzám a TV. Ment benne 1 műsor. Arról szólt hogy a 15 éves csaj elment randira valami pasassal, és nem jött vissza. Persze anyuka nemtudta hogy, hogy néz ki a pasi, ki az, mi féle, hova mentek találkozni. Aztán riasztotta a zsarukat. 3 nap után előkerült a szaros tini, akit persze senki se rabolt el, hanem kiderült hogy magától szökött el, mert nem jött el a pasi a randira, mert nem is a pasi chatelt vele, hanem a "barátnői" a pasi nevében és átbaszták a csajt. Ezt persze szégyelte, ezért haza se ment. Persze ezt se merte othon egyből elmondani a dilino.

Ez csak egy műsor, de van ilyen a reális életben is. És kinek a hibája? Elsősorban a szülőké. Hogy engedheti el a lányát úgy randira a nő hogy azt se tudja miféle a gyerek akivel találkozni akar? Mert ugyebár ha ránéz a kis csúnyaság lányára és látja hogy egy igazi pózergyerekkel megy találkozni, akkor láthatja hogy valami nem stimmel. Az ilyen menőcsávóknak nem éppen a kis dagadék szürke egér fog kelleni. Hiába minden anyának a saját gyereke a szép, ha az anya nem vak, akkor látja hogy a lánya kövér. A másik probléma pedig az hogy a gyerek nem bízik az anyjában. Ha bízna benne, akkor haza merne menni, és el merné mondani hogy mi is a helyzet, nem pedig valami raktárban bujkálna. Végülis ha iskolát akar váltani, ahhoz úgyis kell az anyja. És ez itt a nagy probléma, hogy nem alakul ki a gyerek és a szülő között semmi bizalom. Mert gyerekkorban csak hazudoznak a gyereknek, minden szép és jó és rózsaszin mint a barbie, buborékban nevelik. Majd ha kikerül ebből a rózsaszin világból alapiskolás korában, akkor életképtelen lesz, de anyucinak hiába panaszkodik, mert anyuci nem ér rá, esetleg lecseszi hogy ő a hibás azért mert nincsenek barárai, mert miért nem szocializálodik. Aztán a gyereknek az önbizalma a béka segge alatt van, és hagyja magát elnyomni. És ez így megy tovább késöbb is. Tinikorban be akar illeszkedni a gyerek a közösségbe, minden szart megtesz érte, még olyat is amiből baja lehet, aztán anyuci meg csodálkozik amikor a 14-15 éves gyereke érvagdosó emo lesz, vagy megszökik othonról esetleg elkurvul.

Nem a szexuális élményeket kell megbeszélni. Az nem tartozik a szülőre. Nem az a lényeg hogy minden szart részletezzenek egymásnak, az ilyentől kiütéseket kapok. Az a lényeg hogy ami fontos arról tudjon a szülő, pl. hogy hova és kivel megy éppe randizni a kiskorú gyereke.

Címkék: gyerek szülő emo kapcsolatok elcseszett gyereknevelés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zombieapokalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr675788814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása