Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zombie apokalipszis- Agyatlanok évszázada

Társadalomkritika trágár módra. Aki nem bírja a trágár szavakat az ne olvassa ezt a blogot. Továbbá nem ajánlom a gyengébb idegzetűeknek. Ebben a blogban arról írok ahogy a média és a hülye emberek megeszik más emberek agyát mint valami zombie. Ahogy terjed az idiótaság. Ahogy terjed a YOLO,SWAG,AnusMouthus és hasonló járványok. A szoláriumfüggőség,a plázapicsaság. Ahogy kihal a férfiasság és elnőiesednek a férfiak. A kisgyerekek az ááájfónnal a kezükben. A szúrós tekintetű,mogorva vénasszonyok akik azt hiszik ők a legbölcsebbek a világon,közben elfelejtik hogy a hülyék is megöregesznek. Az idiótákról a tömegközlekedésben. Az internet hülyéiről. A kétszínűségről,a parazitákról,az irigységről,az energiavámpírokról. Ebben a blogban mindent megtalálsz ezekről a témákról.

Friss topikok

Címkék

abortusz (1) agyatlanok (3) agyatlanság (1) agyfasz (3) ájfón (1) alapiskola (1) alkohol (1) alkoholista (1) antiszociális macska (4) anya (1) azt csinálok amit akarok (1) a szex eladható (1) bagzás (1) Balázs Show (1) banya (2) barátság (1) barbie (1) basztatás (1) Big Brother (1) birkák (3) bordel (1) budi (1) buli (1) bullying (1) bunkó (1) busz (1) buszmegáló (1) buszsofőr (1) buzi (1) cool (1) cyberbullying (1) dal (1) dicsekedés (1) diszkrimináció (2) dj (1) duckface (1) durva (1) egyetem (1) elcseszett gyereknevelés (1) elektronikus zene (1) emancipáció (1) emberek (2) embergyűlölő (1) emberundor (2) emo (1) éretségi (1) facebook (2) falu (1) felháborító (1) férfiak (1) fiatalok (2) főiskola (1) gazdag (1) gimi (1) gimnázium (2) gyerek (2) gyerekek (2) gyerekpornó (1) gyerekszépségverseny (1) gyermekvédelem (2) hajléktalanok (2) hányinger (1) herby (1) hülyék (1) hülye emberek (2) idegbeteg (1) idegbeteg anyuka (1) idegesítő (1) idióta (3) idióták (3) individualizmus (1) internet (1) iphone (1) IQ hiány (1) irigység (1) iskola (4) iskolaundor (1) kapcsolatok (1) karikatúra (1) kétszínűség (1) kiközösítés (2) kislányok (1) klotyó (1) klozet (1) köcsög (2) köcsögök (2) kolesz (1) környezetszennyezés (1) korrupció (3) koszos (1) közösségi oldalak (1) kritika (4) kulázás (1) kula bá (1) kupi (1) kurva (4) kurvák (3) kurváskodás (1) lányok (1) lefizetés (1) like (1) lógás (1) macska (1) Maricsuj (1) materializmus (1) Maunika Show (1) médiaszenny (1) média szenny (1) menő (1) Mexikoi sorozat (1) műköröm (1) műmell (1) napiszar (2) napi retek (1) némber (1) népbutitás (1) netszar (1) nők (2) nyomor (1) önállóság (2) önálótlanság (1) öngyilkosság (1) öregek (1) paraszt (1) parasztlandia (1) parasztok (1) párzás (1) pasizás (1) páwa (1) pedofilia (1) pénz (1) pénzéhesség (1) pia (1) plasztika (1) plázakurva (2) plázapicsa (2) pofátlanság (1) polgármester (1) populációs teória (1) pózer (2) pózolás (2) protekció (1) provident (1) pszicho (1) putri (1) putrinella (1) rajz (1) rajzfilmek (1) reklámok (1) rendetlenség (1) retkes (1) ribanc (3) ribancok (1) rinyálás (2) romák (1) saját stílus (1) suli (2) swag (1) szabadság (1) szaporodás (2) szappanopera (1) szar (1) szarás (1) szemét (1) szemétkedés (1) szemtelenség (1) szépségverseny (1) szerelem (1) szex (2) szilikon (1) szolárium (1) szülő (1) szülők (1) társadalom kritika (3) tehetségkutató (1) terhesség (1) tini (1) tinik (1) toddlers and tiaras (1) tömegközlekedés (3) trendi (1) túlélés (1) túlszaporodás (1) TV (1) tv szenny (2) undor (1) utálat (1) utazás (1) valóság show (1) Való Világ (2) viselkedés (1) wc (1) yolo (1) youtube (1) zaklatás (1) zene (1) zene kritika (1) zombie (1) zombie apokalipszis (1) zombie apokalpiszis (1) Címkefelhő

Szerelem a pénz iránt

AntiszociálisMacska 2013.09.17. 21:57

2010

Gimiben ültünk egy unalmas fizika órán, és négyen beszélgettünk, a jövőről, a terveinkről. Egy fiú és három lány. Az egyik lány azt mondta "Minek tanulni? Köll gazdag csávót fogni oszt ennyi" Erre én mondtam "Én meg önálló, önellátó nő akarok lenni, akinek nincs szüksége egy kolbászért egy egész disznót tartani. Azt akarom hogy legyen olyan munkahelyem amivel elég pénzt keresek majd hogy eltudjam magamat tartani, és ne keljen másnak a faszán lógni, ne keljen csicskázni azért hogy nekem a pasi megvegyen egy drága rongyot. Persze, nem én akarom eltartani a férfit. A férfi is tartsa el magát, de hogy én nem leszek senkinek a csicskása és nem fogom senkinek se a seggét nyalni pénzért az biztos". A lány csak nézett rám, majd azt mondta hogy ő leszarja, vegyen neki mindent a pasi. Majd a másik lány megszólalt hogy igazam van. Láttam az arcán hogy elgondolkozott. Ő sem volt soha az az önálló tipus aki elvan pasi nélkül, de elgondolkozott. A fiú meg annyit mondott hogy mi a faszért gondolkozunk ezen, inkább éljünk, igyunk, igyunk és igyunk.

2011 május

Sétáltam a városban az egyik "barátnőmmel" és szóba jöttek a pasik. Nekem akkor már volt pasim, neki meg már volt legalább 10, de jelenleg szingli volt, ezért épp vadászott. Mindketten 17 évesek voltunk. Azt mondta "Nekem olyan pasi kő aki vesz, visz". Nem az volt neki a lényeg hogy pl. szeresse őt vagy hogy jól nézzen ki. Hanem hogy pénze legyen. Mondtam neki "Hát persze, ha van pénze az csak egy előny. De azért nem tudom elképzelni hogy valami 40 éves trottyossal járjak, aki nem is néz ki jól, meg bunkó is csak van pénze."  Erre azt mondta, hogy neki mindegy hány éves csak vigye őt étterembe enni (ez azért már szégyen ha kajáért szétrakja a lábait valaki), bulizni, meg vegyen neki cuccokat hogy "Ne köljön má lopni". (Mielőtt valaki elkezdene cigányozni, nem, nem cigány a csaj, csak ilyen a felfogása. Bementünk egy kinai boltba, én észre sem vettem hogy ő telerakta a táskáját műkörmökkel, ráspolyokkal, bizsukkal, amivel csak lehetett. Amikor kijöttünk akkor pakolt ki mindent a padra és mutatta hogy mennyi mindent ellopott. Na de ez egy másik történet.)


2012

Pénzéhes osztálytásrnőm összejött egy nála 14 évvel idősebb pasival és ezt el is dicsekedte a suliba. Kérdezi tőle a másik osztálytársnőm "És szép a pasi?" mire a csaj "Nem, de gazdag, ípítkezik" (építkezik). Majdnem elröhögtem magamat. Amin kész lett a ház, a csajszi be is költözött. Aztán leéretségiztünk és szétváltak az utaink. Pár hónappal késöbb találkoztam vele reggel a vonaton. Akkor már nem volt minden olyan rózsás. Nyafogott hogy neki kell főzni és takaritani, nincs ideje tanulni, már nem hordja őt a pasi étterembe és cseszteti hogy szedesse le a tetoválását. Nem sokkal késöbb ott is hagyta a sulit, azóta othonülő háziasszony lett belőle akit a pasi irányit. Régen a faszbúkon pózolt hiányos öltözetben, most meg csak a pasival pózol, esetleg rózsával amit a pasitól kapott (mert hát el kell játszani hogy mekkora szerelem meg romantika van, még akkor is ha lószar meg estifény van).

2012 november, 5:45ös busz

Korán reggel már állok az álomáson a sorban, a fal mellett ahol kivan nagy betűkkel írva "VIGYÁZZ POTYOG A VAKOLAT". Megjön a busz, felszálok, megveszem a jegyet, leülök az egyik "barátnőm" mellé, akivel ezen a buszon ismerkedtem meg. Mindenki fáradt, a buszban sötét van, az emberek nagy része tátott pofával alszik, valaki még horkol is. Csak mi ketten beszélünk, én és a 15 éves D. Beszélgettünk a közös ismerőseinkről, szóba jött egy 15 éves lány, N. 
- Azt veri a pasija, mutkor is akkora monoklija vót neki... mondta D.
- Még mindig azzal a cigány gyerekkel van? - kérdeztem
- Há persze, megfogta a Isten lábát ezzel, tele vannak pízzel, mutkor is elvitték a leánkát kirándúni magukkal.
- És ezért fogta meg isten lábát mert elvitték kirándulni? Most mi van ezen? - kérdeztem. Én biztos nem járnák olyan pasival aki ver engem, vihetne engem akárhova, engem nem érdekel, aki engem megüt az bassza meg az anyját. - mondtam
- Há én se járnák olyannal- mondta D.
Érdekes, az előbb még azt mondta rá hogy megfogta vele az Isten lábát, most meg már pont az ellenkezőjét mondja, birka ez is. - gondoltam magamban.


2013 február, vonat


Találkoztam egy csajjal a gimiből. Leültünk egymás mellé. Megdicsértem a kabátját. Erre ő "köszike, a barátomtól kaptam, mondtam neki hogy van kabátom de akkoris megvette. Meg ezt a gatyát is ő vette". Ki a fasz kérdezte hogy mitt vett a pasid? Gondoltam magamban. Majd elkezdett a pasijáról beszélni. Amikor említette a nevét, nekem eszembe jutott hogy a pasiját akiről én tudok azt máshogy hivtál. Meg is kérdeztem tőle hogy ez új pasi-e. Mondta hogy igen. Majd rákérdeztem hogy hány éves. 37 válaszolta a 20 éves lány úgy mintha a világ legtermészetsebb dolga lenne. Aztán folyatatta a dicsekedést, hogy pl. vett neki a pasija Micke egeres pizsamát. Húúú de nagy dolog, gondoltam magamban. Miért nem inkább Pedomacisat vett? Az jobban hozzáillett volna. Majd elkezdtünk a volt osztálytársainkról becézni. Ő maga hülye volt mint a segg, de azért lemondta a volt osztálytársnőmet, hogy mennyire hülye kémiából. Majd elkezdte fényezni egy másik volt osztálytársnőmet- egy beképzelt agyatlan picsát, akivel az elejétől fogva utáltuk egymást. Elkezdte nekem hogy az mennyivel szebb mint a másik, meg hogy hol volt kirándulni meg hogy milyen autót kapott szülinapjára. Mondom "Na és? Attól még hogy apucikája összelopta magát az utóbbi pár évben, attól még ugyanolyan utálatos maradt, velem soha nem volt kedves sem barátságos." Elkezdte őt védeni, meg úgy csinált mintha ez az illető aranyat szarna. Aztán kivezettem őt a tévedésből "Te csak pár éve ismered őt, én 2004 óta. Tudod, amikor én őt amikor megismertem, még egyáltalán nem voltak gazdagok, Škoda Felicia-juk volt és kínai cuccokban járt a csaj suliba, mindenkire irigy volt aki egy kicsit jobban volt felöltözve..." Nehogy már azt akarja nekem bemesélni hogy talán gróf családból származik ez az újgazdag senki. Erre persze nem tudott mit mondani, hebegett-habogott. Nagyon bírom az ilyen hülye pénzéhes kispicsákat akik ha a saját vagyonukkal nem tudnak dicsekedni, akkor dicskednek máséval.

2013 nyár

Múltkor felmentem a faszbúkra, látom fél város tengernél pózol. Szinte mindehol ugyanaz a háttér, ugyanaz a póz, ugyanaz a pofavágás. Felraknak 77 képet csak azért hogy lásd hol voltak nyaralni. Pózol a fiatal 18-20 éves lány a 30-38 éves férfival (vén fasz is szereti a fiatal pinát). De miért is pózol vele? Szerelemből? Á dehogy. Az manapság ritkaság. Azért hogy lássa a többi ribi "Én is vagyok olyan mint te, én is voltam kirándulni, engem is elvitt a pasim". Lui Vuttony, Dolce Banana meg anyád picsája minden van a csajon, ma már lehet jó hamistivanyokat kapni a neten. Lényeg hogy pucsíts, pózolj, csücsörits és mindent tegyél ki instagram-ra is. És ne felejsd el lefotózni a kajádat, és ha épp a Mc Donalds wc-jén szarsz, azt is tedd ki. A kirándulásokra visszatérve, manapság az emberek nagy része nem is azért megy kirándulni hogy jól érezze magát, relaxáljon, hanem hogy legyen mivel dicsekedni a faszbúkon.

Címkék: szerelem korrupció pénz gazdag kurvák pasizás pénzéhesség dicsekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zombieapokalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr645521239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása