Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zombie apokalipszis- Agyatlanok évszázada

Társadalomkritika trágár módra. Aki nem bírja a trágár szavakat az ne olvassa ezt a blogot. Továbbá nem ajánlom a gyengébb idegzetűeknek. Ebben a blogban arról írok ahogy a média és a hülye emberek megeszik más emberek agyát mint valami zombie. Ahogy terjed az idiótaság. Ahogy terjed a YOLO,SWAG,AnusMouthus és hasonló járványok. A szoláriumfüggőség,a plázapicsaság. Ahogy kihal a férfiasság és elnőiesednek a férfiak. A kisgyerekek az ááájfónnal a kezükben. A szúrós tekintetű,mogorva vénasszonyok akik azt hiszik ők a legbölcsebbek a világon,közben elfelejtik hogy a hülyék is megöregesznek. Az idiótákról a tömegközlekedésben. Az internet hülyéiről. A kétszínűségről,a parazitákról,az irigységről,az energiavámpírokról. Ebben a blogban mindent megtalálsz ezekről a témákról.

Friss topikok

Címkék

abortusz (1) agyatlanok (3) agyatlanság (1) agyfasz (3) ájfón (1) alapiskola (1) alkohol (1) alkoholista (1) antiszociális macska (4) anya (1) azt csinálok amit akarok (1) a szex eladható (1) bagzás (1) Balázs Show (1) banya (2) barátság (1) barbie (1) basztatás (1) Big Brother (1) birkák (3) bordel (1) budi (1) buli (1) bullying (1) bunkó (1) busz (1) buszmegáló (1) buszsofőr (1) buzi (1) cool (1) cyberbullying (1) dal (1) dicsekedés (1) diszkrimináció (2) dj (1) duckface (1) durva (1) egyetem (1) elcseszett gyereknevelés (1) elektronikus zene (1) emancipáció (1) emberek (2) embergyűlölő (1) emberundor (2) emo (1) éretségi (1) facebook (2) falu (1) felháborító (1) férfiak (1) fiatalok (2) főiskola (1) gazdag (1) gimi (1) gimnázium (2) gyerek (2) gyerekek (2) gyerekpornó (1) gyerekszépségverseny (1) gyermekvédelem (2) hajléktalanok (2) hányinger (1) herby (1) hülyék (1) hülye emberek (2) idegbeteg (1) idegbeteg anyuka (1) idegesítő (1) idióta (3) idióták (3) individualizmus (1) internet (1) iphone (1) IQ hiány (1) irigység (1) iskola (4) iskolaundor (1) kapcsolatok (1) karikatúra (1) kétszínűség (1) kiközösítés (2) kislányok (1) klotyó (1) klozet (1) köcsög (2) köcsögök (2) kolesz (1) környezetszennyezés (1) korrupció (3) koszos (1) közösségi oldalak (1) kritika (4) kulázás (1) kula bá (1) kupi (1) kurva (4) kurvák (3) kurváskodás (1) lányok (1) lefizetés (1) like (1) lógás (1) macska (1) Maricsuj (1) materializmus (1) Maunika Show (1) médiaszenny (1) média szenny (1) menő (1) Mexikoi sorozat (1) műköröm (1) műmell (1) napiszar (2) napi retek (1) némber (1) népbutitás (1) netszar (1) nők (2) nyomor (1) önállóság (2) önálótlanság (1) öngyilkosság (1) öregek (1) paraszt (1) parasztlandia (1) parasztok (1) párzás (1) pasizás (1) páwa (1) pedofilia (1) pénz (1) pénzéhesség (1) pia (1) plasztika (1) plázakurva (2) plázapicsa (2) pofátlanság (1) polgármester (1) populációs teória (1) pózer (2) pózolás (2) protekció (1) provident (1) pszicho (1) putri (1) putrinella (1) rajz (1) rajzfilmek (1) reklámok (1) rendetlenség (1) retkes (1) ribanc (3) ribancok (1) rinyálás (2) romák (1) saját stílus (1) suli (2) swag (1) szabadság (1) szaporodás (2) szappanopera (1) szar (1) szarás (1) szemét (1) szemétkedés (1) szemtelenség (1) szépségverseny (1) szerelem (1) szex (2) szilikon (1) szolárium (1) szülő (1) szülők (1) társadalom kritika (3) tehetségkutató (1) terhesség (1) tini (1) tinik (1) toddlers and tiaras (1) tömegközlekedés (3) trendi (1) túlélés (1) túlszaporodás (1) TV (1) tv szenny (2) undor (1) utálat (1) utazás (1) valóság show (1) Való Világ (2) viselkedés (1) wc (1) yolo (1) youtube (1) zaklatás (1) zene (1) zene kritika (1) zombie (1) zombie apokalipszis (1) zombie apokalpiszis (1) Címkefelhő

Parasztlandia

AntiszociálisMacska 2013.09.12. 22:16

Falun lakom, a nevét inkább nem árulom el, nevezzük csak Cs-nek. Utálok itt lakni. Az emberek nagyrésze buta mint a fasz és okosnak tartja magát. (Tisztelet a kivételnek) Néha azon gondolkodom hogy nem-e rokon mindenki mindenkivel. Mert ha úgy van akkor az megmagyarázná ezt a visszamaradottságot az embereken.

Falusi friss levegő? Kedves, mosolygós, optimista emberek? Na peeeersze. Ha épp nem trágyaszag van akkor valaki a pöcegödre tartalmát engedi ki slaggal a kertjébe. És őt az egyáltalán nem zavarja hogy a krumplija áll a szarban, neki az jó úgy. És hogy szennyezi ezzel az ivóvizet? Ugyanmár...kit érdekel az. A polgármester, aki mellette lakik és belát a telkébe, úgy tesz mintha nem venné észre, és ha panasz érkezik akkor annyit mond hogy ő nem akar disznókodni. Pedig igy is épp elég nagy disznó. A képe simán mehetne egy pástétom csomagolására a disznófej helyett. Úgyis olyan rózsaszin és dagadt. De ő nem akar disznókodni. Ja persze, nehogy ne szavazzon rá majd legközelebb a kedves szomszéd, inkább kinyalja a seggét csakhogy szavazzanak rá, hogy tudjon még több pénzt zsebretenni magának az EUs támogatásokból. Múltkor is, felvették a sok pénzt az út javitására. Persze olyan utat javitottak aminek semmi baja nem volt, csak húztak rá mégegy réteg aszfaltot. Nagyon értelmes. De hát ebből tud Mr. Disznófej lopni, ebből tud majd új kocsit venni. Hogy baszná őt seggbe egy talicska majom azzal a kopasznyakú feleségével együtt.

Reggel 7:58, nem 8:00, hanem 7:58 de már szól a Titkos Üzenet a nemtudom kitől (én csak Whiskis Üvegek-ként ismerem az IHM-től) a hangszóróból (das ist karónkiabálóból a helyi tájszólás szerint). Én nyáron ilyenkor még alszom a nyári álmomat. De nem, ők felbasznak már nyolc előtt két percel ezzel a fostalicska zenével, majd amikor lejár a zene, bejelenti valami nőcske hogy "XY magánválalkozó árusitt NŐI melltartókot (miért férfi meltarók is vannak? kérdezem én), zoknikot, bugyikot,tricskókot....a szokott helyen." Aztán elmondja ugyanezt mégegyszer...aztán elkussol. Mire visszaaludnák hallom hogy az idióta banyák a szomszédban azon veszekednek hogy ki hova tette a kannát. (de ezen veszekednek hajnali háromkor is).

Nyáron a 40 fokos melegben, bejelentik a karónkiabálón hogy tilos szemetet vagy akármit is égetni a kertben, das ist tűzgyújtási tilalom van. És ki áll neki tüzelni? Hát a hibás polgármester hibás felesége, akit amúgy az egész falu kiröhög mert first lady-nek hiszi magát. Na ennyit a kibaszott friss levegőhöz. Ha nem szarszag van akkor szemetet éget valami baromarcú paraszt.

Kimegyek a buszmegálóba hogy felszálok a buszra és bemegyek a városba. Állok a semmi kellős közepén, szembe velem szántóföldek, utcán egy-két autó elhajt, néha egy két paraszt elbiciklizik, közben úgy bámul engem hogy majd le esik a bicikliről. Aztán nagy sokára 5 perc késéssel előjön a fapados Karosa busz a 80as évekből. Ha van szerencsém akkor a sofőr nem felejtette el hogy itt is van megálló és megáll. De volt már rá példa hogy elhajtott.

Ja és ki ne hagyjam a falu nagy nevezetességeit: van itt egy élelmiszer bolt, két kocsma tele részeg öregemberekkel, egy ovi ahova jár talán 5 és fél gyerek, egy iskola ahol egy osztályban 4 gyerek van (nagy szinvonal xD), egy templom ahova jár a sok szentfazék banya aki pár éve még a Lenin szobor faszát szopta (álszent rohadékok) meg egy temető ahova legszivesebben kimennek embereket ijesztgetni. És ha már így a banyáknál tartok akkor el ne felejtsem leírni hogy mind egyformán néz ki, mintha klónozták volna őket. Lefelé görbülő száj, felnyírt haj (általában tartós is van benne). Legjobban a tyúkokra emlékeztetnek ezek az arcok engem, de nem csak a pofájuk olyan hanem a viselkedésük is. Ha valahol valamit ingyen adnak ők egymást taposva, nyomakodva, pofájukat tátva mennek oda, mint amikor a tyúkoknak dobunk egy lapát frissen lekaszált füvet.

Címkék: polgármester falu szemét környezetszennyezés parasztok banya parasztlandia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zombieapokalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr725508320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása