Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zombie apokalipszis- Agyatlanok évszázada

Társadalomkritika trágár módra. Aki nem bírja a trágár szavakat az ne olvassa ezt a blogot. Továbbá nem ajánlom a gyengébb idegzetűeknek. Ebben a blogban arról írok ahogy a média és a hülye emberek megeszik más emberek agyát mint valami zombie. Ahogy terjed az idiótaság. Ahogy terjed a YOLO,SWAG,AnusMouthus és hasonló járványok. A szoláriumfüggőség,a plázapicsaság. Ahogy kihal a férfiasság és elnőiesednek a férfiak. A kisgyerekek az ááájfónnal a kezükben. A szúrós tekintetű,mogorva vénasszonyok akik azt hiszik ők a legbölcsebbek a világon,közben elfelejtik hogy a hülyék is megöregesznek. Az idiótákról a tömegközlekedésben. Az internet hülyéiről. A kétszínűségről,a parazitákról,az irigységről,az energiavámpírokról. Ebben a blogban mindent megtalálsz ezekről a témákról.

Friss topikok

Címkék

abortusz (1) agyatlanok (3) agyatlanság (1) agyfasz (3) ájfón (1) alapiskola (1) alkohol (1) alkoholista (1) antiszociális macska (4) anya (1) azt csinálok amit akarok (1) a szex eladható (1) bagzás (1) Balázs Show (1) banya (2) barátság (1) barbie (1) basztatás (1) Big Brother (1) birkák (3) bordel (1) budi (1) buli (1) bullying (1) bunkó (1) busz (1) buszmegáló (1) buszsofőr (1) buzi (1) cool (1) cyberbullying (1) dal (1) dicsekedés (1) diszkrimináció (2) dj (1) duckface (1) durva (1) egyetem (1) elcseszett gyereknevelés (1) elektronikus zene (1) emancipáció (1) emberek (2) embergyűlölő (1) emberundor (2) emo (1) éretségi (1) facebook (2) falu (1) felháborító (1) férfiak (1) fiatalok (2) főiskola (1) gazdag (1) gimi (1) gimnázium (2) gyerek (2) gyerekek (2) gyerekpornó (1) gyerekszépségverseny (1) gyermekvédelem (2) hajléktalanok (2) hányinger (1) herby (1) hülyék (1) hülye emberek (2) idegbeteg (1) idegbeteg anyuka (1) idegesítő (1) idióta (3) idióták (3) individualizmus (1) internet (1) iphone (1) IQ hiány (1) irigység (1) iskola (4) iskolaundor (1) kapcsolatok (1) karikatúra (1) kétszínűség (1) kiközösítés (2) kislányok (1) klotyó (1) klozet (1) köcsög (2) köcsögök (2) kolesz (1) környezetszennyezés (1) korrupció (3) koszos (1) közösségi oldalak (1) kritika (4) kulázás (1) kula bá (1) kupi (1) kurva (4) kurvák (3) kurváskodás (1) lányok (1) lefizetés (1) like (1) lógás (1) macska (1) Maricsuj (1) materializmus (1) Maunika Show (1) médiaszenny (1) média szenny (1) menő (1) Mexikoi sorozat (1) műköröm (1) műmell (1) napiszar (2) napi retek (1) némber (1) népbutitás (1) netszar (1) nők (2) nyomor (1) önállóság (2) önálótlanság (1) öngyilkosság (1) öregek (1) paraszt (1) parasztlandia (1) parasztok (1) párzás (1) pasizás (1) páwa (1) pedofilia (1) pénz (1) pénzéhesség (1) pia (1) plasztika (1) plázakurva (2) plázapicsa (2) pofátlanság (1) polgármester (1) populációs teória (1) pózer (2) pózolás (2) protekció (1) provident (1) pszicho (1) putri (1) putrinella (1) rajz (1) rajzfilmek (1) reklámok (1) rendetlenség (1) retkes (1) ribanc (3) ribancok (1) rinyálás (2) romák (1) saját stílus (1) suli (2) swag (1) szabadság (1) szaporodás (2) szappanopera (1) szar (1) szarás (1) szemét (1) szemétkedés (1) szemtelenség (1) szépségverseny (1) szerelem (1) szex (2) szilikon (1) szolárium (1) szülő (1) szülők (1) társadalom kritika (3) tehetségkutató (1) terhesség (1) tini (1) tinik (1) toddlers and tiaras (1) tömegközlekedés (3) trendi (1) túlélés (1) túlszaporodás (1) TV (1) tv szenny (2) undor (1) utálat (1) utazás (1) valóság show (1) Való Világ (2) viselkedés (1) wc (1) yolo (1) youtube (1) zaklatás (1) zene (1) zene kritika (1) zombie (1) zombie apokalipszis (1) zombie apokalpiszis (1) Címkefelhő

Az emberek 90%a irritál

AntiszociálisMacska 2013.09.05. 19:03

Ez van. Pár emberre elég ránéznem és már tudom miféle,és amikor kinyitja a pofáját akkor csak meggyőződök róla hogy igazam volt.

Állok a buszmegállóban buszra várva. Odajön egy nőnemű lény. Feje narancssárga a szoláriumtól,haja feketére festve kivasalva,lenyalva...akár a tehén szaros valagába is melebújhatna vele úgy levan neki lapítva a haja. A 10 centi vastag alapozó alól kivirítanak a pattanások,szemöldöke nincs,helyette a homlokára van rajzolva valami 2 nagyon elbaszott ív. Szemei kifestve,5 centis műszempillák. 10 ujjából kb. 7en van műkörön a többi már letörött. Leggins alatt a bugyi belevág az elhízott hájas valagába. Kínainál vett gumiöv rávan baszva a derekára. Hája kilóg. Tetkó a derekán...tipikus kurva rendszámtábla. Köldökében piercing,csöcsei kirakva. Nem sok eszet nézek ki belőle. Tipikus idióta tömegkurva feje van. Majd jön az ugyanolyan barátnője aztán elkezdenek ugatni egymással:" Te hallod,há pínteken eementem a műkörmöshö ma meg má legyütt a körmöm eccso igen szar,szombat este úgy bebasztam hogy aztán bebasztam a kezemet a falbo nos legyüttek a körmeim igen nagy stíl vót"
-Hát igen,pontosan ennyi eszet néztem ki belőle amikor megláttam őt. És sajnos egyre több az ilyen idióta. Ami meg a legfelháborítóbb hogy még az ilyenek akarnak másokat lenézni ha másnak nincs 3000 ismerőse faszbúkon,127 like a képén,nem pucsít és csücsörítt a városi bevásárlóközpont wc-jében és nem szed antikoncepciót 14 éves kora óta és nem szopta le fél várost. Az ilyen azt hiszi magáról hogy sztár.
By the way...kik is ma a sztárok? A valóság show-kból a kurvák és a köcsögök? Meg az elbaszott FL Studioban összerakott tuc-tuc house-nak nem mondható zenére playbackelő kacsahangú "énekesnők" akik csak azért híresek mert a videoklipben rázzák magukat? Ezek ma a sztárok? A kacsacsőrű emlősök? Mert akkor kösz szépen én nem akarok sztár lenni,ez nem az én stílusom,engem a picsáskodás nem érdekel.

A buszban ül mögöttem két húúú de nagyon menő csávó. Nagy pofával ugatnak egymásnak,részletezik melyiküknek ki szopta le a faszát és melyik nőnek milyen csúnya szőrös a háta,meg melyik exnője milyen bajszos volt. HÁNYINGER. Az ilyen kanoktól én undorodom. A nő nekik csak 1 csicska aki szopik,baszik meg főz. De ki a hibás ez miatt? A NŐK. Mert hagyják. És miért hagyják? Mert hülye picsák. A női ismerőseim 90%a egy idióta picsa aki mindent megtesz csak azért hogy pasija legyen. Mi a fasznak? Kérdem én. Talán egy farok nélkül kevesebb vagy vagy mi a picsa? Egy biztos. Én nem fogok egy kolbászért egy egész disznót tartani. SOHA. SOHA A KURVA ÉLETBE !

Na ennyit a mai fiatalokhoz...a hú de menő fiatalokhoz.

És az öregek? Velük is tele van a faszom. (még akkor is ha nincs faszom). Azt hiszik mindent ők tudnak jól mert ők az öregek. Azt hiszik hogy ha elmúltak 40 évesek akkor bölcsek. A LÓFASZT! A hülyék is megöregednek egyszer. És ahogy én így nézem,elég sok a vén hülye. Ott van például az a büdös kurva szomszédasszony. Aszzony...ettől a szótól is kiráz a hideg. Asszony...hogy a halál meg ne basszon. xD Minden hétfőn mos,mert ő szerinte hétfőn kell mosni és minden szerdán tésztát főz mert "a rendes asszony úgy csinája". Na nehogy már én tésztát zabáljak ha húst akarok bazdmeg csak azért mer faszomtudja milyen nap van. Hajnalban már basztatja a kutyáját "Buksi nem szabad. Buksi há nem megmondtam hogy nem szabad. Megmondtam hogy nem szabad Buksi". Ilyenkor legszívesebben kiordítanák az ablakon hogy "fogd be azt a büdös pofádat te vén kurva".
 Olyan a feje mint egy tyúknak. Az a tipikus felnyírt banyafrizura,meg az a lekonyuló pofa, az a mogorva nézés...igazi szúrószemű paraszt banya aki egész nap csak pletykál,keveri a szart a faluban aztán még elvárja hogy a gyerekek csókolomot köszöntsenek neki. Én aztán nem köszöntök neki amióta anyámmal szemétkedett. Köszöntsön neki a halál fasza. És ez nem az egyetlen ilyen. A faluban majdnem az összes 60 körüli nő egyformán néz ki csak valamelyik kövér valamelyik nem annyira. Már 40 évesen 70nnek néztek ki és ugyanolyan mogorván bámulták a fiatalokat. Múltkor is beszál a buszba két banya és hangosan beszélnek arról hogy "milyen drágo a kenyír a píksígbe" meg hogy "hun vett EEEErzsike benántot ócsón" Komolyan mondom ha nincs ott a fülesem azt hiszem leütök valakit. És persze ha elmúlt 50 éves akkor elvárja hogy mindenki adja átt neki a helyet akkkoris ha semmi baja csak azért mert ő öreg és őt tisztelni kell. Mi a faszért tiszteljem? Mit tett ő én értem? Nem ismerem őt. Lehet pont olyan idiótát nevelt aki nélkül mindenki el lett volna. Meg mindenki megöregszik. A sorozatgyilkos is. Akkor őt is tiszteljem mert öreg? Áttadom én a helyemet ha látom hogy beteg,mozgássérült,sánta vagy terhes. De csak azért mert 30 évvel hamarabb született? Nekem ki fogja áttadni a helyet ha öreg leszek? Amilyen emberek nőnek ma...SENKI. By the way...miért én áljak másfél órát a buszon hazafelé amikor 4:30tól fent vagyok,enni sem volt időm egész nap,fáradt vagyok,éhes,szarrá fagytam vagy éppen szarrá sültem,6-7 kilós táska van a válamon amikor én magam vagyok 45 kiló ráádásul a hátam görbe mint a tangens fügvény. Meg minek futnak az öregek előre mindenhol? Nem érnek rá? Nyugdíjasok..mi a fasznak kell annyira sietni a kínai piacra. Bazdmeg én suliba megyek időre és nem késhetek azért mert pár öreg blokkolja a buszban a kijáratot.

És hogy milyenek a 35-40 évesek? Azt mondja a 38 éves anyuka a 18 éves lányának. "Jaj kislányom minek tanulni,fogsz magadnak gazdag férjet az majd eltart,te úgyis csak festeni szereted magad meg a tükör előtt üldögélni,majd leéretségizel oszt jóvan" Na gratulálok te tyúk. Így lesznek a nők birkák. Erre vannak nevelve. Nem kell tanulni,nem kell hogy eltudd tartani magad,tartson el a faszi,minek is lennél önáló,hagyd hogy majd a faszikád döntsön el mindent helyetted,csináltasd fel magad és legyél othonülő asszony,esetleg legyél majd eladó valami butikban vagy műkörmös. Az se baj ha a pasid majd néha szájbavág téged meg az se ha megcsal,szopkodd csak a faszát. Lényeg h terepjárója legyen amivel parkolni se lehet a városban de hadd lássa mindenki hogy neki terepjáróra is van pénze. Ha lehet BMW legyen. Annyit beszélnek mindehol az emancipációról...na én kurvára nem vettem itt észre emancipációt.

Aztán persze a suliban a tinicsajok egymás agyát basszák. Egymást hülyíttik. Aki nem olyan idióta mint a többi azt nem értik meg,azt furcsának találják,kiközösítik. És jönnek a hülyébbnél hülyébb kérdések:
"Te mír nem iszú?"

"Hogyhogy még nincs pasid? Nem is tetszik senki? Lezbi vagy?"

Ha van pasid: "Van autója? Van píze? Néger? Jól öltözködik? Mekkora a fasza?" Nem azt kérdezik meg hogy jól ki-e jöttök egymással,van-e közös hobbytok,vagy vmi közös témátok,szereted-e,faszságokat kérdeznek ami őket érdekli.

Ha nem vagy olyan mint ők akkor leszarnak,esetleg ha butábbak még beléd is kötnek. De ha olyan vagy mint ők akkorsem fognak szeretni soha. Az ilyeneknél nincs barátság. Kétszínű mind. Csak akkor barátkoznak ha kell nekik valami. PARAZITÁK. Mindent kölcsön kérnek. Vissza soha nem adják a cuccaidat és a hátad mögött lemondanak a fekete földig.

Na meg vannak a terrorizáló energiavámpír barátnők. Akik nem hagynak élni. "Ezt miért így csinálod? Miért nem úgy ahogy én? Miért ide teszed? Tedd oda. Miért ez van rajtad? Ez nekem nem tetszik. Gyere velem wc-re. De nem,nincs igazad,nekem van igazam. Miért nem azt csináltad amit én mondtam"
Na ilyen barátnő nekem nem kell. Ez nem barátság. Ez csicska-főnök kapcsolat. Ilyet is láttam nem egyet. És az ilyenek tartják aztán magukat legjobb barátnőnek.

Na meg amit soha nem értettem meg az emberekben: AZ IRIGYSÉG. Irigykednek másokra hogy másnak milyen jó mert pl. több ruhája vagy jobb kocsija van. Vagy mert van pasija vagy csaja vagy akármiért. Bazdmeg tehet az a másik ember arról hogy neked nincs? Nem. Akkor meg miért basztatod őt? Attól még nem veszed el tőle azt amije van. Kövér vagy és irigyled a másikat mert sovány? Fogyjál le. Jobbak a jegyei a másiknak? Tanulj te is. Nem azon kellene igyekezni hogy mások napját hogy lehet tönkretenni,mások agyát hogy lehet felkúrni hanem azon hogy csinálj magadnak egy jó napot. Magaddal foglalkozz ne másokkal.

Na kb. ennyi volt mára...AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA.

akinek meg igen az meg elgondolkozhat vagy bekaphatja a rabok faszát xD

Tisztelet a kivételnek. Annak a 10%-nak. Lehet te is beletartozol. Vagy nem

Csá

Címkék: kritika viselkedés emberek férfiak barátság nők tömegközlekedés diszkrimináció materializmus durva kurva fiatalok bunkó birkák idióták paraszt emancipáció irigység öregek köcsög műköröm szülők szolárium szemétkedés kétszínűség kiközösítés társadalom kritika plázapicsa banya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zombieapokalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr315495650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása