Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zombie apokalipszis- Agyatlanok évszázada

Társadalomkritika trágár módra. Aki nem bírja a trágár szavakat az ne olvassa ezt a blogot. Továbbá nem ajánlom a gyengébb idegzetűeknek. Ebben a blogban arról írok ahogy a média és a hülye emberek megeszik más emberek agyát mint valami zombie. Ahogy terjed az idiótaság. Ahogy terjed a YOLO,SWAG,AnusMouthus és hasonló járványok. A szoláriumfüggőség,a plázapicsaság. Ahogy kihal a férfiasság és elnőiesednek a férfiak. A kisgyerekek az ááájfónnal a kezükben. A szúrós tekintetű,mogorva vénasszonyok akik azt hiszik ők a legbölcsebbek a világon,közben elfelejtik hogy a hülyék is megöregesznek. Az idiótákról a tömegközlekedésben. Az internet hülyéiről. A kétszínűségről,a parazitákról,az irigységről,az energiavámpírokról. Ebben a blogban mindent megtalálsz ezekről a témákról.

Friss topikok

Címkék

abortusz (1) agyatlanok (3) agyatlanság (1) agyfasz (3) ájfón (1) alapiskola (1) alkohol (1) alkoholista (1) antiszociális macska (4) anya (1) azt csinálok amit akarok (1) a szex eladható (1) bagzás (1) Balázs Show (1) banya (2) barátság (1) barbie (1) basztatás (1) Big Brother (1) birkák (3) bordel (1) budi (1) buli (1) bullying (1) bunkó (1) busz (1) buszmegáló (1) buszsofőr (1) buzi (1) cool (1) cyberbullying (1) dal (1) dicsekedés (1) diszkrimináció (2) dj (1) duckface (1) durva (1) egyetem (1) elcseszett gyereknevelés (1) elektronikus zene (1) emancipáció (1) emberek (2) embergyűlölő (1) emberundor (2) emo (1) éretségi (1) facebook (2) falu (1) felháborító (1) férfiak (1) fiatalok (2) főiskola (1) gazdag (1) gimi (1) gimnázium (2) gyerek (2) gyerekek (2) gyerekpornó (1) gyerekszépségverseny (1) gyermekvédelem (2) hajléktalanok (2) hányinger (1) herby (1) hülyék (1) hülye emberek (2) idegbeteg (1) idegbeteg anyuka (1) idegesítő (1) idióta (3) idióták (3) individualizmus (1) internet (1) iphone (1) IQ hiány (1) irigység (1) iskola (4) iskolaundor (1) kapcsolatok (1) karikatúra (1) kétszínűség (1) kiközösítés (2) kislányok (1) klotyó (1) klozet (1) köcsög (2) köcsögök (2) kolesz (1) környezetszennyezés (1) korrupció (3) koszos (1) közösségi oldalak (1) kritika (4) kulázás (1) kula bá (1) kupi (1) kurva (4) kurvák (3) kurváskodás (1) lányok (1) lefizetés (1) like (1) lógás (1) macska (1) Maricsuj (1) materializmus (1) Maunika Show (1) médiaszenny (1) média szenny (1) menő (1) Mexikoi sorozat (1) műköröm (1) műmell (1) napiszar (2) napi retek (1) némber (1) népbutitás (1) netszar (1) nők (2) nyomor (1) önállóság (2) önálótlanság (1) öngyilkosság (1) öregek (1) paraszt (1) parasztlandia (1) parasztok (1) párzás (1) pasizás (1) páwa (1) pedofilia (1) pénz (1) pénzéhesség (1) pia (1) plasztika (1) plázakurva (2) plázapicsa (2) pofátlanság (1) polgármester (1) populációs teória (1) pózer (2) pózolás (2) protekció (1) provident (1) pszicho (1) putri (1) putrinella (1) rajz (1) rajzfilmek (1) reklámok (1) rendetlenség (1) retkes (1) ribanc (3) ribancok (1) rinyálás (2) romák (1) saját stílus (1) suli (2) swag (1) szabadság (1) szaporodás (2) szappanopera (1) szar (1) szarás (1) szemét (1) szemétkedés (1) szemtelenség (1) szépségverseny (1) szerelem (1) szex (2) szilikon (1) szolárium (1) szülő (1) szülők (1) társadalom kritika (3) tehetségkutató (1) terhesség (1) tini (1) tinik (1) toddlers and tiaras (1) tömegközlekedés (3) trendi (1) túlélés (1) túlszaporodás (1) TV (1) tv szenny (2) undor (1) utálat (1) utazás (1) valóság show (1) Való Világ (2) viselkedés (1) wc (1) yolo (1) youtube (1) zaklatás (1) zene (1) zene kritika (1) zombie (1) zombie apokalipszis (1) zombie apokalpiszis (1) Címkefelhő

A szex eladható

AntiszociálisMacska 2013.09.06. 16:58

Pár hónapja vett az anyám egy női magazint azzal hogy hátha vannak benne valami jó cikkek ruhákról,divatról meg hogy legyen mit olvasni a wc-n. Belenéztem én is. Divatról alig van benne valami,képek hordhatatlan cuccokról meg mindenféle szarok. De sztárpletyka,reklám meg szexrovat annál több. Ki a faszt érdekel Kim Kardashian? Engem nem. Ahogy már írtam szerintem csak egy kurva aki híres lett. "Szépségét"  is csak a photoshopnak,plasztikának,sminknek és a pénzének köszönheti. De nembaj,lényeg hogy sztár,celeb..mert szétrakta a lábait. De ő nem az egyetlen ilyen. Ott van például Voksán Virág. Annyit ért a zenéhez kb. mint egy zsák cement az úszáshoz. Kirakta a műcsöcseit és híres lett aztán most DJ. Az a zene amit pl. ez a kacsacőrű emlős és a hozzáhasonló nagyon menő magyar DJk játszanak egyszerűen szar. Mi jó ebben a zenében? Sokkal lassabb mint a régebbi elektronikus zenék,hiányzik belőle az élet. Szerintem azért találták ki hogy a sok műanyag fejű szoláriumpofa tudja rá rázni a nagy fenekét a discoban. Nehogy már valaki azt mondja hogy 12 centis magassarkúban valaki jumpstyle-t fog táncolni. Az ilyen szar 130 BPM zenéknél meg elég ha a valagadat billegeted ide-oda és közben bámulhatod a pasikat,táthatod a pofádat hogy valaki vegyen neked piát. Aztán "igyuk meg,netudjuk meg ki gyuk meg". Hátha valami BMW-s csávó fog megbaszni és akkor húúú de menő vagy. Így gondolkoznak ezek a ribik a discokban akik pl. Hamvai-ra vagy Voksán-ra járnak. By the way a férfiak nem azért mennek el Voksán Virág fellépésére hogy jó zenét halgassanak,hanem hogy megnézzék a csöcseit,megbasszanak pár ribancot meg igyanak. És ez azért már elég szar ha az emberek nem is a zene miatt mennek discoba.

Na meg ott van pl. Alexandra Stan,román "énekesnő". A hangja olyan mint egy kacsáé aki félrenyelte a nokedlit és ez még megvan csinálva AutoTune-al. A zenéje egy kalap szar. A klippekben rázza magát hiányos öltözetben,szopja a nyalókát mint a faszt és mondja az idióta kurvadumát. Ez az egész elmenne egy pornóban de nem egy videóklipben. Az ilyen ribancok és köcsögök tették tönkre az elektronikus zenét. Egy DJ-nek ne az legyen a fő célja hogy szexi legyen hanem hogy jó számokat játszon.


Mindenki csak szexi akar lenni,de pl. okos senki nem akar lenni. Az nem divat,nem cool. Majd apuci megfizeti a vizsgákat,meg majd fizeti az egész sulit,tanulni minek. Nem számít ha hülye leszek. Majd apuci berak a cégébe vagy majd felvesz titkárnőnek. Lényeg hogy SWAG van meg YOLO. Meg picsarázás. Mindenki Kim Kardashian-ra akar hasonlitani meg Nicole Scherzingerre. Mindenkit csak a sztárpletykák érdekelnek,de pl. az hogy mi történik a világban, mennyi az államadósság az senkit se érdekel. Legalábbis ezeket az üresfejű embereket nem. És a legfelháborítobb az hogy húgyagyú emberek mindehol ott vannak. MINDEHOL. Még az egyetemeken is. Mert ha apucinak van pénze akkor bárhova eljutsz.

És ez az agyatlan plázapicsa viselkedés nem csak a nőstényekre vonatkozik hanem a kanokra is. Ezek a tipikus leszolizott,faszfejfrizurás buziarcok akik zabálják a szereket hogy izmosak legyenek meg a konditeremben fújtatnak, az helyett h pl. fűnyirás közben sülnének le a szolárium helyett. Aztán felveszik a V kivágású feszülős rózsaszin pólót meg a beszarott gatyát és nagyon menők. A kiskurváknak meg egyből benedvesedik a pinájuk és tárt lábbakkal várják őket. Az ilyennek az IQját ha celziuszban mérnénk akkor kb. a jégkorszak hőmérsékletével lenne egyenlő. De ez most a menő,a cool, a trendi,a stíl,a PáWahHhH....sajnos

Rakd ki csöcsöd,tárd szét lábad és sztár leszel. Ez a kurvák és köcsögök évszázada.

Címkék: kritika dj cool szex plasztika korrupció szilikon buzi birkák trendi elektronikus zene agyfasz menő kurvák köcsögök társadalom kritika műmell plázapicsa ribancok páwa plázakurva swag yolo antiszociális macska agyatlanok zene kritika a szex eladható IQ hiány

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zombieapokalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr335498274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása